Totalurile expoziţiei-concurs de fotografii „Eu susţin Accesul Deschis”

oa 045

La 5 noiembrie 2014, în cadrul Conferinţei anuale ABRM cu genericul Biblioteci puternice – comunităţi puternice” s-a desfăşurat expoziţie-concurs de fotografii „Eu susţin Accesul Deschis”. Concursul a fost organizat de către Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova, Secţiunea de profil „Evaluare” şi Programul EIFL-OA Moldova.

Scopul concursului – sporirea competitivităţii şi participării bibliotecilor din Republica Moldova la promovarea Accesului Deschis la informaţie. Concursul s-a desfăşurat în conformitate cu Regulamentul cu privire la organizarea expoziţiei-concurs de fotografii „Eu susţin Accesul Deschis”, în care au fost stabilite condiţiile de organizare, desfăşurare şi totalizare a rezultatelor expoziţiei-concurs de fotografii.

Bibliotecile, care au participat în cadrul Campaniei Săptămânii Accesului Deschis – 2014 au prezentat la concurs o fotografie care reprezintă genericul anului „Generation Open”. Fotografiile au fost expuse în spaţiile, unde s-a desfăşurat Conferinţa şi în timpul pauzei de cafea, participanţii la conferinţa au votat cea mai reuşită fotografie. La expoziţie concurs au participat 154 delegaţi la conferinţă. Conform regulamentului a fost stabilită comisia de numărare a voturilor, compusă din membrii secţiunii de profil „Evaluare”: Margareta Cebotari, Valentina Plămădeală şi Marina Cârmu. După numărul de abţibilduri acumulate au fost stabilite următoarele:

creanga

Celelalte biblioteci-participante la concurs au acumulat: Biblioteca Republicană Tehnico-Ştiinţifică – 13 voturi; Biblioteca Universităţii Tehnice – 13 voturi; Biblioteca Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi – 11 voturi şi Biblioteca Academiei de Administrare Publică –  11voturi. La sfârşitul lucrărilor Conferinţei vor fi anunţaţi câştigătorii concursului.

Mulţumim tuturor participanţilor la acest concurs

Ecaterina Scherlet, secţiunea de profil ABRM „Evaluare”.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Educaţie şi cultură. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s