A luat start „Săptămâna Internaţională a Accesului Deschis”, ediţia 2015

Букет-осенних-цветовAstăzi în toată lumea se deschide „Săptămâna Internaţională a Accesului Deschis”, ediţia 2015 cu tema „Deschiși pentru colaborare”. Felicitări pentru toţi cei care susţin această mişcare progresistă şi contribuie la promovarea Accesului Deschis în Republica Moldova!

Evenimentele programate de instituțiile din sfera ştiinţei şi inovării din Republica Moldova pentru Săptămâna Internaţională a Accesului Deschis 2015 sunt afișate în ordinea prezentării acestora.

Programul activităţilor prilejuite de Săptămâna Internaţională a Accesului Deschis cu genericul „DESCHIŞI PENTRU COLABORARE”, 19-25 octombrie 2015. Universitatea Liberă Internaţională din Moldova, Departamentul Informaţional Biblioteconomic.

program OA-15 DIB 2015_Page_1

Program pentru Săptămâna Internațională a Accesului Deschis „Deschiși pentru colaborare”, Ediţia a IX-a, 19-25 octombrie 2015. Biblioteca Științifică a Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi.

OA 2014 progr col_Page_1Programul activităţilor Săptămânii Internaţionale a Accesului Deschis (Open Access Week). Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, Biblioteca Ştiinţifică.

ACCES DESCHIS UPSC, Program 2015

Programul activităţilor prilejuite de Săptămâna Internaţională a Accesului Deschis cu genericul „DESCHIŞI PENTRU COLABORARE”, 19-25 octombrie 2015. Academia de Studii Economice a Moldovei, Biblioteca Științifică.

Program OA_ASEM

Vă urăm o săptămâna a Accesului Deschis fericită!

Programul EIFL OA Moldova

Reclame
Acest articol a fost publicat în Educaţie şi cultură. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s