Seminar național „Digitizarea patrimoniului cultural și protejarea dreptului de autor. Dezvoltarea bibliotecilor digitale și protejarea dreptului de autor în Uniunea Europeană și Republica Moldova”

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) a organizat Seminarul național cu genericul „Digitizarea patrimoniului cultural și protejarea dreptului de autor. Dezvoltarea bibliotecilor digitale și protejarea dreptului de autor în Uniunea Europeană și Republica Moldova”, care a avut loc în data de 9 octombrie 2018. Această acțiune a fost realizată în comun cu Proiectul UE „Suport pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală” în Republica Moldova.

Scopul evenimentului a fost consolidarea cunoștințelor în domeniul dreptului de autor în contextul digitizării patrimoniului cultural și dezvoltării bibliotecilor digitale în Uniunea Europeană și Republica Moldova. La finalul seminarului a avut loc un panel care a pus în dezbatere subiectele importante ale digitizării patrimoniului cultural și a protejării dreptului de autor.

La eveniment au participat reprezentanții AGEPI, Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, experți internaționali, bibliotecari din bibliotecile naționale, municipale, raionale, specializate și universitare.

Detalii despre eveniment pe site-ul AGEPI: Digitizarea patrimoniului cultural și protejarea dreptului de autor, subiect de discuții în cadrul unui seminar național

Reclame
Acest articol a fost publicat în Educaţie şi cultură. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s